Bűnügy

Letartóztattak egy a feleségét és gyermekeit éveken át bántalmazó férfit

Idén szeptemberben a sértettnek a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

2021.10.15 10:09MTI

A Pápai Járási Ügyészség letartóztatott egy Pápa közelében élő férfit, aki éveken át bántalmazta a feleségét - tudatta a Veszprém Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

A vádirat szerint az 53 éves gyanúsított számos alkalommal szóban és tettlegesen is bántalmazta feleségét, ennek pedig kiskorú gyermekeik is több esetben tanúi voltak. A sértett és házastársa kapcsolata már 2006-ban megromlott, az évek során egyre gyakoribbá váltak közöttük a viták, azt követően is, hogy a nőnél súlyos betegséget állapítottak meg. Idén szeptemberben a sértettnek a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. Három kiskorú gyermekét szintén több esetben bántalmazta a férfi.

Az ügyészség indítványozta a kapcsolati erőszak, zaklatás és háromrendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsított elkövető letartóztatását, amelyet a bíróság egy hónapra elrendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.