Borzasztó

Tragédia egy móri iskolában: összeesett és meghalt egy nyolcéves kislány

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a kislány életét azonban már nem tudták megmenteni.

2021.10.14 17:33ma.hu

Tragédia történt egy móri általános iskolában kedden délután: egy nyolcéves kislány sportolás közben összeesett, és meghalt. A helyszínre mentő és mentőhelikopter is érkezett, azonban a kislány életét már nem tudták megmenteni - írja a Blikk.

A rendőrségre 2021. október 12-én 15 óra 24 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Móron, a Kodály Zoltán utcai oktatási intézményben egy 8 éves diák egy tanórán kívüli sportfoglalkozás során rosszul lett és életét vesztette.

A halálesettel kapcsolatban idegenkezűség nem merült fel, a tragédia további körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.