Baleset

Így siklott ki a szegedi vonat - videó

A 430-as sorozatú villanymozdony jóformán leugrik a sínről.

2021.10.11 02:43ma.hu

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Szegedről Békéscsabára tartó személyvonat egyik mozdonya és egy személykocsija Szeged-Rókus állomáson kisiklott, azonban szerencsére senki sem sérült meg a balesetben.

A szegeder.hu egyik olvasója egy felvételt is készített a balesetről, melyen látható, ahogy a vonat éppen megérkezik Rókus állomásra a nagyállomás felől, majd a szerelvény második tagja, egy 430-as sorozatú villanymozdony jóformán leugrik a sínről.

Egy szikrázást követően pedig a szerelvényt vontató mozdony halad tovább a sínen, a kisiklott szerelvényt és a kocsikat hátrahagyva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.