Családi tragédia

Megölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Tiszaföldváron

Házuk udvarán találták őket holtan.

2021.10.08 11:10MTI

Holtan találtak egy nőt és egy férfit Tiszaföldváron, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken közleményben az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint egy helyi lakos tett bejelentést október 7-én, csütörtökön, hogy szüleit holtan találta tiszaföldvári házuk udvarán, illetve műhelyében. A jelenlegi adatok szerint a férfi oly módon bántalmazta a feleségét, hogy a halálát okozta, majd önmagával is végzett - írták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.