Rendőrség

Eltűnt egy kilencéves kislány Budapesten

A rendőrök jelenleg is keresik Szanyó Jázmint.

2021.10.07 20:35ma.hu
Szanyó Jázmin (Forrás: police.hu)

A rendelkezésre álló adatok szerint a 9 éves kislány 2021. október 7-én egy III. kerületi gyermekotthonból engedély nélkül ismeretlen helyre ment, a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi.

A speciális nevelési igényű Szanyó Jázmin körülbelül 140 cm magas, vékony testalkatú, haja és szeme sötétbarna színű. Eltűnésekor szürke színű kapucnis pulóvert és kék farmernadrágot viselt. A kislánynál van egy párducmintás hátizsák.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Szanyó Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, vagy látta valahol a gyereket, haladéktalanul hívja a rendőrséget a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.