Tragédia

Egy kisfiú holttestére bukkantak Krasznahorkaváralján

Egy négy éves kisfiú holttestére bukkantak a tűzoltók egy gyűjtőudvar aknájában Krasznahorkaváralján. A kisfiú délután veszíthette életét.

2021.09.25 19:34ma.hu

Egy négy éves kisfiú holttestére bukkantak a tűzoltók egy gyűjtőudvar aknájában Krasznahorkaváralján (Krásnohorské Podhradie). Erről a kassai Tűzoltó és Katasztrófavédelmi alakulat (HaZZ) tájékoztatta a TASR hírügynökséget.

"Egy földalatti esővízgyűjtőről van szó, amely megtelt vízzel" - jegyezték meg. Az akna körülbelül három méter mélységű. A tűzoltók közése szerint az esetről bejelentést tevő személy, látta a víz alatt a fiú testét.

Jana Mésarová kassai kerületi rendőrségi szóvivő tájékoztatása alapján a kisfiú délután 13:00 óra körül veszíthette életét eddig ismeretlen okokból. Az esetet vizsgálja a rendőrség - írta a bumm.sk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.