Erőszak

Járókelők teperték le a fiatal lányokat molesztáló férfit Nagykanizsán

A férfi elfogásáról videó is készült.

2021.09.18 11:07ma.hu

Több fiatal lányt is molesztált, egyet majdnem meg is erőszakolt egy férfi egy nagykanizsai lakótelepen. A támadót a járókelők teperték le, mielőtt kiérkeztek a rendőrök, és elfogták az egyik parkolóban. A férfi elfogásáról amatőr felvétel is készült.

A férfi ámokfutásának több tanúja is volt. Az ATV Híradójának az egyikük azt mondta: „Nagyon kevés az olyan ember, aki egy ilyen esetben odamegy segíteni.”

A közelben lakók azt mondták, hogy eddig ezen a környéken nem volt hasonló támadás.

Az ATV Híradójának megszólaló ügyvéd szerint a támadó évekre börtönbe kerülhet. „Figyelemmel arra, hogy az egyik sértett még nem töltötte be a 18. életévét, ebben az esetben a büntetési tétel 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztés” – mondta.

A rendőrség a férfi ellen 18 év alatti személy ellen, élet elleni fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak, és más bűncselekmények miatt indított eljárást. Gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A videóért kattintson a linkre

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.