Bűnügy

Borzalom Borsodban: fiatal lányok fenyegettek nemi erőszakkal egy másik lányt

Egy 16 és egy 18 éves lány ellen folyik eljárás.

2021.09.14 10:48ma.hu

Két lány Ózdon, a vasútállomás közelében alkoholt fogyasztott még 2019-ben, mert a fiatalabbiknak szerelmi bánata volt. Mikor a bánatát okozó férfi exbarátnője egy másik lánnyal megjelent, a dolgok elfajultak: a 16 éves lány számon kérte a másikat, hogy miért találkozgat a párjával.

A vádlott meg is fenyegette a lányt: azt mondta neki, menjen vele, különben egy teleszkópos fém bottal, viperával megerőszakolja. A táskájából elő is vette a viperát, és azzal a kezében ment a lány mellett, miközben trágár módon szidalmazta - írja a Bors.

Több mint két órán keresztül csinálta ezt, ezalatt többször leköpte, később pedig arra szólította fel, hogy csókolja meg a cipőjét, különben levágja a haját.

A lány sokáig hiába kérlelte a 16 és 18 éves fiatalt, hogy fejezzék be.

Az ügyészség most tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben a fiatalkorú vádlottal szemben felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetése kiszabására tett indítványt pártfogó felügyelettel, míg felnőtt korú társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott szintén pártfogó felügyelet elrendelésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.