Tragédia

Dunakeszi családirtás: videót tett közzé a rendőrség

Súlyos családi tragédia történt Dunakeszin, mindenkit megölt az apa.

2021.09.13 11:35ma.hu

Lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi Dunakeszin vasárnap este, mindhárman életüket vesztették - számolt be korábban a ma.hu.

A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett.

A rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

A Bors szívszorító részleteket közölt a tragédiáról. Mint írják, információik szerint a férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, méghozzá egyetlen fejlövéssel. A durranás hangjára rohant ki a kisfia, aki azt kérdezte: "apu, te lelőtted anyuékat?"

Ezután a férfi saját, rettegő gyermekével is egyetlen lövéssel végzett.

A rendőrség helyszíni videót tett közzé a honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.