Baleset

Pók miatt csapódott a villamosmegállóba egy autó, egy várakozó asszonyt elsodort

Kórházba vitték.

2021.09.11 16:00ma.hu
BudaPestkörnyeke.hu

A 13. kerületben a Béke úton igyekezett szombaton kora délután a Gyöngyösi utca felől a Béke tér felé egy Chevrolet Lacetti, amelyet egy férfi vezetett. A Rokolya utca közelében egy pókot akart elnyomni az utastérben, emiatt nem vette észre, hogy az úttest leszűkül a villamosmegálló miatt - írta a BudaPestkörnyeke.hu.

A Chevrolet fékezés nélkül a járdaszigetre hajtott, kidöntötte a fémkorlátokat, majd az oldalára borult a megállóban.

Sajnos egy nő épp a 14-es villamosra várt, őt elütötte a felboruló Chevrolet, egy arra haladó mentőmotoros kezdte meg az ellátását, majd mentő szállította kórházba.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a villamos épp előtte vette fel az utasokat, 1-2 perccel korábban több embert is elüthetett volna a figyelmetlen autós, vagy a megállóban álló villamosnak is csapódhatott volna.

A sofőr nem sérült meg a baleset során. A villamosok helyett egy ideig pótlóbuszok közlekedtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.