Csellengők

Eltűnt egy kisfiú, Mátyus Dávid Róbert keresésében a rendőrség segítséget kér

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2021.09.09 21:17ma.hu

FRISS

Úgy tűnik, megtalálták a kisfiút, mivel a felhívás eltűnt a police.hu oldalról. A rendőrség nem adott ki tájékoztatást, mi lett a keresés eredménye!

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást folytat Mátyus Dávid Róbert eltűnése ügyében. A 10 éves karcagi lakos 2021. szeptember 9-én 16 óra 15 perc körül karcagi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.  

Mátyus Dávid Róbert térben és időben orientált, kb 140 cm magas és 40 kg, rövid szőke hajú. Eltűnésekor zöld terepszínű rövidnadrágot, fehér színű rövidujjú pólót és kék sportcipőt viselt.

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Mátyus Dávid Róbert tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112 díjmentes segélyhívó számon.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.