Tragédia

Lezuhant egy fiatal férfi a KÖKI Terminálról

A körülmények egyelőre ismeretlenek, de idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

2021.07.28 19:37ma.hu

Egy Facebook oldal hívta fel arra a figyelmet szerda délután, hogy a budpesti KÖKI Terminálnál rendőrök kerítettek el egy területet, mert feltehetőleg leugrott valaki az épületről. Az egyenruhások mindennapi munkáját bemutató, "Testületek védelmébe" Facebook-csoport bejegyzésében közölt fotókon az látható, hogy a rendőrök és mentősök egy letakart holttestet kerülgetnek - írja a Hvg.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére annyit közölt, hogy "egy fiatal férfi ezidáig ismeretlen körülmények között leesett az épületről. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért az ügyet közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.