Baleset

Tragédia: meghalt egy kismama a salgótarjáni kórházban

Elesett és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy azonnal meghalt.

2021.07.26 07:21ma.hu

Egy vizsgálat után elesett egy 26 éves pásztói kismama szerdán a Szent Lázár Megyei Kórházban, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy azonnal meghalt - írja a NOOL.

A lap megkereste az intézményt, amely arról tájékoztatott, hogy vizsgálják az eset körülményeit, így ezekről egyelőre még nem tudnak nyilatkozni. Amint tisztázódnak a haláleset okai, tájékoztatást ígértek.

A haláleset miatt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a kórház bejelentése alapján közigazgatási hatósági eljárást indított a körülmények tisztázása érdekében. Közben pénteken a feljelentés alapján a Nógrád Megyei

Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított szakértők bevonásával.

A nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem adtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.