Rendőrség

Otthonából tűnt el egy fiatal nő Budapesten, nagy erőkkel keresik

Segítséget kér a rendőrség.

2021.07.22 15:22ma.hu
Horváth Klaudia Bettina (Fotó: police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01070-157/111/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 21 éves Horváth Klaudia Bettina eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2021. július 20-án VII. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Horváth Klaudia Bettina tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.