Bűnügy

Újabb indiaikender-ültetvényt számolt föl a rendőrség Hódmezővásárhelyen

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a rendőrök eljutottak egy 32 éves helybeli férfihez és 25 éves társához, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

2021.07.18 15:50MTI

Újabb száz tő fölötti indiaikender-ültetvényt számolt föl a rendőrség Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a rendőrség ügyeletére július 11-én érkezett bejelentés, hogy egy külvárosi lakatlan házban ismeretlenek nagy mennyiségben indiai kendert termesztenek.

A nyomozók az ingatlanban mintegy 120 tő kendernövényt találtak, amelyet lefoglaltak. Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a rendőrök eljutottak egy 32 éves helybeli férfihez és 25 éves társához, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók - tudatta a százados.

A feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az idősebb férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, míg fiatalabb társa szabadlábon védekezhet.

A rendőrök július 8-án számoltak föl egy 350 töves indiaikender-ültetvényt egy hódmezővásárhelyi tanyán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.