Baleset

Égett egy munkásszálló teteje Budapesten - büntetőeljárás indult - képek

A tetőről négy embert hoztak le.

2021.07.18 12:56MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Tűz volt egy munkásszállóként működő budapesti VIII. kerületi épület második emeletén a Koszorú utcában vasárnapra virradóra, a lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték, az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: az érintett épületeket kiürítették, több ember a tetőre menekült. A tűzoltók elfojtották a lángokat. A tetőről négy embert hoztak le.

A rendőrség büntetőeljárást indított a fővárosi munkásszállón történt tüzeset ügyében - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek.

Csécsi Soma közlése szerint senki nem sérült meg. Egy embert előállítottak, akit gyanúsítottként hallgatnak ki.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.