Három kislányt molesztált

Valószínűleg egy pedagógus rontotta meg a diákjait Mohácson

Szemérem elleni erőszak miatt őrizetbe vett a rendőrség egy pedagógust hétfőn Mohácson - közölte Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel kedden.

2009.02.03 17:03MTI

Zsobrák Péter beszámolt arról, hogy a 45 éves férfi a bűncselekményt egy helyi általános iskolában, három gyermekkorú lány sérelmére követte el. Azt, hogy pontosan mit tett, még vizsgálják.

A rendőr százados hozzátette: a nyomozók átkutatták a tanár lakását és több adathordozót lefoglaltak. Az ügyben szülőket, gyermekeket, pedagógusokat, szakértőket hallgatnak meg.

A szóvivő az ügyről több részletet nem közölt, mindössze annyit árult el, hogy az esetről az egyik kislány szülei tettek bejelentést a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.