Közlekedés

Hatalmas balesetet rögzített egy térfigyelő kamera az Árpád hídon - videó

Egy szabályosan közlekedő autós, hogy elkerülje az elé szabálytalanul kikanyarodó autóval az ütközést, elrántotta a kormányt, a kocsi azonban megcsúszott és két sávon és a villamossínen át egy oszlopnak csapódott.

2021.04.15 07:16ma.hu

Hatalmas balesetet rögzített egy térfigyelő kamera Budapesten, az Árpád hídon. Egy szabályosan közlekedő autós, hogy elkerülje az elé szabálytalanul kikanyarodó autóval az ütközést, elrántotta a kormányt, a kocsi azonban megcsúszott és két sávon és a villamossínen át egy oszlopnak csapódott. A csodával határos módon a sofőr csak könnyebben sérült meg. A kikanyarodó autós eltűnt. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.