Baleset

Tűz ütött ki egy üzemépületben Marcaliban

Gumilapok gyulladtak meg.

2021.04.05 06:35MTI

Tűz keletkezett egy üzemépületben Marcaliban vasárnap, az esetnek nincs sérültje - tájékoztatta Óvári Timót, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A tűzoltó hadnagy beszámolt arról, hogy a Kossuth Lajos utcájában álló ezer négyzetméteres ingatlanában mintegy 50 négyzetméteren gumilapok gyulladtak meg, a lángokat sikerült körülhatárolni.

Hozzátette: a helyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják a tüzet, a helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és egy-egy keszthelyi, valamint zalakarosi egység is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.