Erőszak

Háromgyerekes buszsofőr késelte meg az utast

Az ügyészség nem indítványozta a letartóztatását, szerintük nem kell tartani bűnismétléstől.

2021.03.01 02:30ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, megszúrta utasát egy buszsofőr Budapesten. A 23 éves férfi életveszélyesen megsérült.

A buszvezető azt vallotta, maszkviselésre szólította fel utastársait, azok azonban beszóltak neki, hergelni kezdték, ezért elővette a kését és megszúrta, majd ő maga intette le a rendőröket, akik azonnal a helyszínen őrizetbe vették.

Naszályi Gábor, a szakszervezet vezetője szerint egyértelmű, hogy provokálhatták kollégáját, aki öreg motorosnak számít már, sosem volt vele gond, higgadt és rendes ember, eddig pedig minden évben megfelelt az orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatok során.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a telefonba elmondta: a gyanúsított rendezett körülmények között él, és három kiskorú gyermekről gondoskodik, valamint ő maga jelzett a rendőröknek a késelés után, ezért nem kell attól tartani, hogy megpróbálná magát az eljárás alól kivonni. Így a sofőr letartóztatását sem indítványozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.