Bűnügy

Horror Veresegyházán: éveken át brutálisan bántalmazta, majd meggyilkolta élettársát a Medveotthon gondozója

Az asszony nemhogy a rendőrségre, még orvoshoz sem mert elmenni.

2021.02.08 15:57ma.hu

Éveken át brutálisan verte, kínozta ukrajnai élettársát, K. Hajnalkát (†49) a Medveotthon állatgondozója, A. Károly (49).

Az asszony nemhogy a rendőrségre, még orvoshoz sem mert elmenni, ugyanis a Blikk szerint Ukrajnából illegálisan települt át Magyarországra, se tartózkodási engedélye, se betegbiztosítása nem volt.

A nő holttestére halála után három hónappal az elhullott állatok temetőjében, egy ló teteme alatt bukkantak rá a rendőrök.

"Hajni a közeli kertészetben dolgozott, négy éve a kocsmában jött össze Karcsikával. Karcsika húsz éve Romániából költözött ide, a szürkemarhákat gondozta, az istálló mellett volt egy szolgálati lakása, ahová befogadta Hajnit. Mindenki aggódott, vajon mi lesz ebből a románcból. Nem az volt a kérdés, vajon lesz-e tragédia, hanem az, hogy mikor. Karcsika ugyanis gyakran ivott, és olyankor nem ismert se istent, se embert. Volt, hogy mindkét kezét eltörte az asszonynak" - mondta el a lapnak a Medveotthon egyik munkatársa.

Novemberben a nő hirtelen eltűnt, A. Károly a munkatársainak azt mondta, hogy Hajnalka elköltözött tőle, nem tudja, hová. Végül csütörtök este az állatgondozót a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették. Miután a hazugságvizsgálaton lebukott, elmondta, hogy mit tett a nővel. Másnap hajnalban a rendőröket a helyszínre vezette, ahol negyedóra alatt rábukkantak az asszony maradványaira.

"Úgy tudom, azon a végzetes novemberi éjszakán Karcsika féltékenységi rohamot kapott. Előbb megkéselte, félholtra verte Hajnit, az acélbetétes bakancsával összerugdosta az arcát, a mellkasát, majd felakasztotta őt a szolgálati házában. Miután a nő tetemét egy pokrócba tekerte, feldobta a kistraktorra és a gyilkosság helyszínétől ötszáz méterrel távolabb, a dögtemetőben egy ösvény mellé elásta. Karcsika mindennap olyan nyugalommal járt-kelt azon az ösvényen, mint aki semmit nem tud" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy.

A. Károlyt különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a bíróságon ez húsz év fegyházat érhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.