Baleset

Videón a metrószerelvény és a peron közé szorult nő mentése

Áramtalanítás után egy speciális, felfújható emelőpárna segítségével tolták el a szerelvényt a perontól, hogy a nő lábát ki lehessen szabadítani.

2021.01.29 18:50ma.hu

Mint ismeretes, baleset történt a 2-es metróban az Astoria megállónál pénteken délután. Egy nő lába szorult be a metrószerelvény és a peron közé.

A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, a mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végezték. A rajok az áramtalanítás után egy speciális, felfújható emelőpárna segítségével tolták el a szerelvényt a perontól, hogy a nő lábát ki lehessen szabadítani. Ezután átadták a sérültet a mentőszolgálat szakembereinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.