Bűnügy

Szexrabszolgaként dolgoztattak egy nőt Salgótarjánban

Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

2021.01.28 08:07ma.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Márk 28 éves salgótarjáni lakos ellen.

A férfi 2020. szeptember 17-től kihasználta egy nő kiszolgáltatott helyzetét és anyagi haszonszerzés céljából ismeretlen férfiaknak Salgótarjánban és Hatvanban nyújtott szexuális szolgáltatásra bírta rá. A gyanúsított a nyomozás adatai alapján a prostitúciós tevékenység bevételét a nőtől elvette, és azt saját maga megélhetésére fordította.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival 2021. január 26-án a hajnali órákban összehangolt bűnügyi akció során a terheltet elfogták. A gyanúsított otthonában megtartott kutatáson a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket, valamint a sértettől elvett bevételből vásárolt értékeket - gépjárművet, televíziót, karórákat, értékpapírokat - foglaltak le.

A rendőr-főkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.