Bűnügy

'Azt hajtogatta, hogy ne visítsak, mert előveszi a kését' - megszólalt a HÉV-en megtámadott nő

Élete legpokolibb perceit élte át a 47 éves családanya.

2021.01.22 08:09ma.hu

Exkluzív interjút adott a Borsnak az a nő, akit egy ismeretlen akart megerőszakolni a gödöllői HÉV-en. Azt írják, a 47 éves családanya élete legpokolibb perceit élte át kedd hajnalban, valaki ugyanis meg akarta erőszakolni, de a nő ellenállt, a férfi ezért megverte és összezúzta orrcsontját. 

A családanya most újra felidézte az eseményeket: éppen a munkahelyére tartott kedd reggel, amikor a HÉV-en leült vele szemben egy húszas éveiben járó férfi, és azt mondta neki, hogy tolja le a nadrágját. 

A nő azt remélte, hogy ha odaadja a telefonját zaklatójának, kisebb veszteséggel is megúszhatja az ügyet, de nem így alakult. A férfi a nő mellé állt, és többször is arcon rúgta őt, aki bár próbált védekezni, eltört az orra, és az egyik foga is letört. 

"Küzdöttem az életemért, kiabáltam is, de ő azt hajtotta, hogy ne visítsak, mert előveszi a kését, és elvágja vele a torkomat, meg fog ölni" - részletezte a nő, aki annyira félt, hogy igyekezett eleget tenni a felszólításnak, de a fájdalomtól ismét ordított, a férfi pedig újra megfenyegette, és tovább bántalmazta a nőt.

A rendőrök még mindig keresik a férfit. A támadó 20-25 éves, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, az elkövetéskor orrot és szájat eltakaró maszkot, fekete kötött sapkát, tejeskávészínű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.