Baleset

Több kilométeres a torlódás az M1-esen Biatorbágynál egy kigyulladt kamion miatt

Az oltás miatt a forgalom csak a belső sávon haladhat.

2021.01.20 09:03MTI

Több kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán szerda délelőtt Biatorbágy térségében, mert kigyulladt egy bálás gyapotot szállító kamion vontatmánya.

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy a helyszínre az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltják a lángokat.

Az Útinform tájékoztatása szerint már legalább három kilométeren át torlódnak a járművek a biatorbágyi felhajtó után, ahol a leállósávban áll a lángoló kamion. Az oltás miatt a forgalom csak a belső sávon haladhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.