Baleset

Halálos baleset Kecskemét térségében - képek

Megint lángba borult egy elkerülő út.

2021.01.15 13:30ma.hu

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között a 445-ös számú út 3-as kilométerénél 2021. január 15-én 8 óra 50 perc körül. Vincze-Messzi Adél, a rendőrség sajtóreferense elmondta, az elsődleges információk szerint frontálisan ütközött a kamion és a személyautó, utóbbi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A kamion teljesen kiégett. Robbanásokat is hallani lehetett. A BalesetInfo Facebook-csoportban egy szemtanú azt írta, hogy a személyautó kacsázott az úton, többször áttért a másik sávba.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az elkerülőt, és a forgalmat leterelik a 441-es számú út kereszteződésében, valamint a hunyadivárosi lehajtónál.

MTI/Donka Ferenc



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.