Baleset

Éppen a földszinten vacsoráztak, amikor az emeleten felcsaptak a lángok - videó

A teli tányérok azóta is az asztalon vannak, csak arra volt idejük, hogy felkapják a 4 és 7 éves kisgyerekeket és kirohantak az utcára.

2021.01.11 18:39ma.hu

Tűzoltók, mentők dolgoztak vasárnap este a Nagykőrösi út közelében. Egy családiház egyik tetőtéri szobájában csaptak fel a lángok este fél hét körül. A család éppen az alsó szinten vacsorázott. A teli tányérok azóta is az asztalon vannak, csak arra volt idejük, hogy felkapják a 4 és 7 éves kisgyerekeket és kirohantak az utcára. A házban az iraki nagyszülők, két felnőtt gyerekük és két kisunoka lakik. Bár már 15 éve élnek Magyarországon, egyiküknek sincs állampolgársága. A házon biztosítás nem volt, ezért maguknak kell azt felújítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.