Állatkínzás

Megmérgezték a baranyai rendőrkutyákat

A parkoló nem volt bekamerázva, ezért nincs videófelvétel.

2021.01.10 04:30ma.hu

Holtan találta gazdájuk, Erika a mohácsi rendőrség parkolójában a három rendőrkutyát. Émonnal, Lockyval és Cinkossal méreg végzett.

Az anyagi kár hatmillió forint, az eddig titokban tartott ügyben nyomozás indult. A parkoló nem volt bekamerázva, az első vélemények alapján növényvédőszerrel végeztek az állatokkal.

A kutyák a legmagasabb szintű, K-9-es kiképzést kapták, komoly fegyelmet tanultak, mindig készen álltak a szolgálatra és igazi családtagok voltak. A négylábúak ételmegtagadásra is ki voltak képezve, így csak olyan ember mérgezhette meg őket, akit nagyon jól ismertek.

"A zászlós hölgynek az irodában akadt dolga, ezért a rendőrségi parkolóban álló kocsijában a bezárt boxokban hagyta Émont, Lockyt és Cinkost" - árulta el a Blikk informátora. "Azért, hogy szellőzzön az autó, nyitva hagyta a csomagtartót és az ajtót is."

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság annyit közölt a Siklósi Hírek című lappal, hogy az eset kapcsán a Pécsi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.