Bűnügy

Kettős gyilkost fogtak el a kijárási tilalom alatt - videó

Megölte két ismerősét egy férfi Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették.

2021.01.07 16:39ma.hu

A férfire 2021. január 6-án 20 óra után figyeltek fel a körzeti megbízottak a belvárosban és a kijárási tilalom megszegése miatt igazoltatták. A rendőröknek feltűnt a férfi zavart viselkedése, illetve, a ruházatán lévő vérszennyeződés. Kérdőre vonták, ekkor elmondta, nem sokkal korábban megölte két ismerősét. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai a megadott adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a feltételezett elkövető egy szegedi kiserdőben bántalmazta, ezután késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfiakat, hogy mindketten a helyszínen meghaltak.

A nyomozók a 31 éves Ó. Györgyöt elfogták, előállították, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.