Rendőrség

Az elvérzéstől mentettek meg egy férfit Budapesten

A vérnyomokat követve találtak a sérültre a XVIII. kerületi járőrök.

2021.01.05 17:17ma.hu

Egy havannatelepi lakásból kihallatszó kiabálás miatt riasztották a rendőröket 2021. január 4-én éjszaka Budapesten. A BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen egy nőt találtak, aki elmondta, hogy élettársa egy késsel megvágta saját karját, majd elment otthonról.

A rendőrök a vérnyomokat követve indultak az erősen vérző férfi után. Közben mobiltelefonon is hívták, végül negyedóra múlva egy közeli parkolóban találtak rá. Mivel a sérült karjából spriccelt a vér, a járőrök szorító- és nyomókötést alkalmaztak, vizet itattak, és folyamatosan kommunikáltak vele a mentők érkezéséig. A nagy vérveszteséget szenvedett férfit a mentőszolgálat kórházba vitte.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.