Tragédia

Halálos baleset: "Frontálisan belém jött a nő!" - videó

Három nő ült a Suzukiban: egy rakamazi családanya, a nagymama és a család egyik barátja tartottak hazafelé, amikor szemből nekihajtottak egy teherautónak.

2020.12.23 19:15ma.hu

Az autó elülső alkatrészei miszlikre morzsolódtak a frontális karambolban Nyírteleknél. A tűzoltók kénytelenek voltak levágni az ajtókat, hogy hozzáférjenek a bent rekedt sérültekhez. Három nő ült a Suzukiban: egy rakamazi családanya, a nagymama és a család egyik barátja tartottak hazafelé, amikor szemből nekihajtottak egy teherautónak. Az anyósülésen ülő nő életét vesztette a balesetben. A teherautó sofőrje azt mondta az RTL Híradónak, hiába húzódott le az út szélére, összeütköztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.