Állatkínzás

Idegméreggel öltek meg hat állatot Kovácshidán

A BCM Kovácshida Horgászegyesület a közösségi oldalán jelentette ne, hogy a napokban valaki megmérgezte a horgászegyesület hat kiscicáját.

2020.12.13 11:10ma.hu

"Sajnos nagyon szomorú események ismétlődtek meg tavainkon" - írta az egyesület közösségi oldalán. A halőrházuk környezetében szinte mindenki találkozhatott már a cicáikkal. Azonban ezek után már senki sem fog.

Az elmúlt napokban ugyanis több cica is elpusztult, a tünetek egyértelműen mérgezésre utalnak.

Az állatvédelmi törvény szigorúan kezeli az állatkínzást és a gerinces állatok életének oknélküli kioltását. Akár letöltendő börtönbüntetéssel is sújtható az aki ilyet elkövet.

A BCM Kovácshida Horgászegyesület természetesen nem hagyja annyiban az ügyet, a nyomravezetőt magas jutalomban részesítik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.