Bűnügy

Videón, ahogy lebuktatja magát, majd futásnak ered a Blahán egy körözött bűnöző

A férfi nem véletlenül akart elmenekülni: három elfogatóparancs volt ellene érvényben.

2020.12.09 08:41ma.hu

Gyanúsan viselkedő alak keltette fel a figyelmét a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály egyik rendőrének és honvéd társának. A két egyenruhás 2020. december 7-én 13 óra körül a VIII. kerületben a Blaha Lujza téri aluljárót ellenőrizte, amikor észrevettek egy férfit, aki feltűnően kerülte a tekintetüket, majd sarkon fordulva futásnak eredt. Hiába - a rendőr és a katona a József körúton utolérte, és megbilincselték az őket folyamatosan szidalmazó, fenyegető férfit.

Kiderült, hogy a férfi nem véletlenül akart elmeneküln: három elfogatóparancs volt ellene érvényben. Az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás és kábítószer birtoklása, az Egri Rendőrkapitányság pedig garázdaság miatt rendelte el a 25 éves B. Zsolt körözését, akit elfogása után a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.