Életveszély

Beintésnek vélte az udvariasságot, ezért hajtott a munkások közé a mándoki férfi

A bíróság 30 napra letartóztatta azt a mándoki férfit, aki még pénteken szándékosan a kukások közé hajtott. Az illetőt már többször elítélték erőszakos cselekedetért.

2020.12.08 16:40ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, szándékosan hajtott hulladékszállító munkások közé egy autós Mándokon, a sofőrnek és társának több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt kell felelnie. A férfit már le is tartóztatták.

Azóta kiderültek a részletek: a férfi először megfenyegette a munkáját végző négy sértettet, majd elhajtott. Előzőleg a kukások intettek neki, hogy elmehet mellettük, mint később kiderült, ő ezt beintésnek vette. Kis idő múlva emiatt visszatért, és nagy sebességgel, fékezés nélkül a szemétszállító autó mellett álló munkások közé hajtott. Kettőt közülük elgázolt, akárcsak a segítségükre siető férfit. Csupán a hulladékszállító teherautó sofőrjének sikerült kitérnie az útjából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.