Bűnügy

Több száz adag drogot találtak egy dílernél Újpalotán - videó

A legális jövedelemmel évek óta nem rendelkező gyanúsított zsebéből 74 ezer forint, illetve több kés is előkerült.

2020.12.07 15:38ma.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával indított eljárást Sz. Péter ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság.

A 37 éves férfi újpalotai lakásán 2020. december 3-án ütöttek rajta a rendőrök. A kutatás során kábítószer-kereső kutya segítségével mintegy egymillió forint feketepiaci értékű, több mint 300 adag illegális anyagot ­- a gyorstesztek szerint speedet, extasy-t, marihuánát ­-, valamint a kábítószer hígításához, adagolásához, csomagolásához használt eszközöket találtak. A legális jövedelemmel évek óta nem rendelkező gyanúsított zsebéből 74 ezer forint, illetve több kés is előkerült.

A rendőrök a kábítószert és a pénzt is lefoglalták.

A férfit a XV. kerületi nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság december 5-én elrendelt.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.