Baleset

Csatornába zuhant egy 11 éves kislány Sarkadon

Egy rendőr perceken belül a helyszínre ért és kimentette a kislányt.

2020.11.24 18:13ma.hu

Egy csatorna fölötti hídon akarta áttolni a kerékpárját egy 11 éves kislány 2020. november 24-én reggel Sarkadon, de a híd előtt megcsúszott, és a csatornába esett. Félig elmerült, és nem tudott kijönni a közel két méter mély vízből, mert beleakadt a kerékpárjába - számolt be az eseményekről a Police.hu.

A kislánnyal ott volt a fiútestvére, aki meg tudta fogni őt, még mielőtt teljesen víz alá került volna, és segítségért kiabált. Az édesanyjuk hívta a rendőrséget. A Sarkadi Rendőrkapitányság egyik rendőre perceken belül odaért, így a 14 éves fiú meg tudta tartani a testvérét a segítség megérkezéséig.

Az őrmester azonnal kihúzta a vízből a bajba jutott gyermeket, és értesítette a mentőket. A 11 éves kislány nagyon megijedt, de nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.