OMSZ

Ízléstelen és veszélyes tréfáról számolt be az Országos Mentőszolgálat

Akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is "szívesen csinál bohócot" az életmentőkből.

2020.11.23 16:33ma.hu

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében számolt be arról, hogy akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is "szívesen csinál bohócot" az életmentőkből.

Vasárnap délután például egy hasba szúrt nőhöz kérték a mentők segítségét a XIII. kerületbe. Az esethez azonnal több egységet is riasztott a mentésirányító, a mentők pedig perceken belül kiértek a helyszínre, ahol hosszas tájékozódás után sem találtak sérültet, a bejelentő pedig elérhetetlenné vált.

A mentők mikor rájöttek, hogy csak "ízléstelen tréfáról van szó", elhagyták a helyszínt, és folytatták a "valós feladatok ellátását".

A bejegyzés szerint egyébként a mentők mostanában átlagosan 3500 mentési feladatot és több mint 10.000 mintavételt végeznek naponta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.