Baleset

A vonatról videózott a hallássérült lány, amikor meglátta a vasúti töltésről lezuhant 80 éves nénit Piliscsabánál

Nem mindennapi történetet posztolt a Piliscsabai Polgárőr Egyesület.

2020.11.23 09:39ma.hu

Egy hallássérült lány vasárnap a piliscsabai Pázmáneumot videózta a vonatról, amikor kiszúrt egy idős néni, amint a vasúti töltés melletti árokban fekszik.

Ezt gyorsan posztolta Facebookon, a posztját pedig észrevette egy polgárőr, aki értesítette a szolgálatban lévő társait, akik aztán megtalálták az idős hölgyet, és azonnal értesítették a mentőket meg a rendőröket.

“A kiérkező járőrökkel pokrócba bugyolálták a 80 éves nénit, és meleg teát próbáltak vele itatni. A néni egyedül él, reggel vásárolni indult, de valószínűleg leesett a magas töltésen és onnan már nem tudott szabadulni” - írják a polgárőrök.

“Köszönjük a furcsa, de eredményes bejelentést, mert a néni reggelre biztosan teljesen kihűlt volna. A mentő kórházba szállította” - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.