Rablás

Ő rabolt késsel Pécsen, keresi a rendőrség

Egy 19 éves fiatal nő az ismerősével sétált és beszélgetett, majd a férfi egy késsel megfenyegette, hogy adja át a nála levő táskát.

2020.11.17 14:00ma.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrök egy Pécsett elkövetett rablással kapcsolatban kérik a lakosság segítségét – írja a Police.hu.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/3490/2020. bűnügyi számon felfegyverkezve elkövetett rablás miatt folytat büntetőeljárást.

A rendőrségre november 15-én délután négy körül érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Megyeri úti vasúti átjáró közelében egy fiatal nőt kiraboltak.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy egy 19 éves fiatal nő az ismerősével sétált és beszélgetett, majd a férfi egy késsel megfenyegette, hogy adja át a nála levő táskát. A nő a kérésnek eleget tett, majd a férfi a táskával, valamint a benne lévő készpénzzel és iratokkal a helyszínről elmenekült, a hatóságok elől elrejtőzött. Az elkövető felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrök az elkövetéssel a 21 éves pécsi Sz. Csabát gyanúsítják, ellene november 15-én elfogatóparancsot adtak ki.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfőtől csütörtökig: 8–16; péntek 8–13 óráig) a rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.