Közlekedés

Pont az angyalföldi rendőrök előtt kezdett el driftelni - videó

Gyalog volt kénytelen hazamenni az autó 23 éves sofőrje.

2020.11.14 09:05ma.hu

A XIII. kerületi rendőrök 2020. november 12-én este járőröztek, amikor 19 óra körül előttük két utcányira egy autó driftelve kikanyarodott a Madarász Viktor utcából a Babér utcára. A járőrök megállították az autót, majd 23 éves sofőrjét elszámoltatták, járművét pedig átvizsgálták.

A rendőrök az autón több szabálytalan átalakítást találtak, és műszakilag is rossz állapotban volt; nem volt rajta kötelező felelősség biztosítás, gumija szálszakadásos volt, valamint kipufogója és hátsó lámpái nem gyári szerelésűek voltak, és az átalakításokra nem rendelkezett engedéllyel.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a gépkocsi forgalmi engedélyét elvették, az autót vezető 23 éves férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek. Az autót a rendőrök a helyszínen lezáratták, sofőrje gyalog folytathatta útját. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.