Baleset

A térfigyelő kamera alapján azonosították a gázolót - videó

A rendőrséget két szemtanú értesítette.

2020.11.03 17:50ma.hu

A Hegyvidék térfigyelő kamerájának felvétele segített azonosítani azt a sofőrt, aki néhány nappal ezelőtt elütött egy idős asszonyt a XII. kerületben, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A rendőrséget két szemtanú értesítette.

Egyikük elmondása szerint az Eötvös úton vette észre, hogy egy szemből érkező autós elüti a zebrán közlekedő gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A 79 éves nyugdíjast súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök a szemtanúk elmondása és a Hegyvidék kamerafelvételei alapján azonosították a balesetet okozó sofőr autóját. A fekete Volkswagen tulajdonosát, a 44 éves T. Róbertet még aznap éjjel budapesti otthonában fogták el.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály vizsgálói a 44 éves férfit közúti baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi kihallgatása során azt állította a rendőröknek, hogy nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost, azonban a kamerafelvételeket látva elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.