Bűncselekmény

Maszk helyett késsel ment bevásárolni, keresik a rendőrök - videó

Rászóltak, hogy maszk nélkül nem mehet be, erre előhúzott egy kést...

2020.10.21 08:15ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. szeptember 13-án 6 óra 25 perc körül a VIII. kerületben, egy Baross utcai üzletbe akart belépni, amikor egy ott dolgozó nő rászólt, hogy maszk viselése nélkül nem mehet be a boltba. A férfi ekkor egy kést vett elő, azzal fenyegette meg a nőt, jelezve neki, hogy mindenképpen be fog menni a boltba. A nő ekkor rendőrt akart hívni, mire a fenyegetőző bement egy pékségbe, ahol hátrahagyta a kést és még egy ólmosbotot is.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.