Bűncselekmény

Bedrogozva, jogsi nélkül vezetett, aztán leparkolt a rendőrautó mellé

Bátyja autójával, vezetői engedély nélkül furikázott, zsebében droggyanús anyag és a tesztje is pozitív lett. Nem kellett keresni, hazatérve járőrök fogadták az utcában.

2020.10.20 10:12ma.hu
police.hu

Épp visszatért fóti fivéréhez annak kocsijával a 35 éves férfi, amikor a járőrök 2020. október 18-án késő este igazoltatták. Nem sokkal korábban a tulajdonos jelezte, hogy valószínűleg öccse volt, aki elvitte járgányát a polcról leemelt slusszkulccsal. Egyszer csak nem találta nála tartózkodó testvérét és kék autójának is lába kélt.

Míg zajlott az adatok rögzítése, a házhoz visszatért és a rendőrautó mögötti füves területre leparkolt a kék kocsi. A testvér kiszállt a volán mögül, a járőrök pedig megszólították. A lelassult beszédű és koordinálatlan mozgású férfiről kiderült, korábban a rendőrség 2021. márciusig eltiltotta a járművezetéstől, sőt a kabátja is rejtett némi illegális anyagot. Mivel a gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra, THC-re és BZO-ra is pozitív eredményt hozott, kettős mintavételre előállították.

Kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben szabálysértési feljelentést tettek ellene az engedély nélküli vezetés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.