Erőszak

Így fogták el a 32 éves férfit, aki autóba tuszkolta, majd eszméletlenre verte élettársát - videó

A budapesti rendőrök körbekerítették a gyáli házat, ahol a férfi bujkált.

2020.09.30 16:35ma.hu

Így fogták el azt a 32 éves férfit, aki autóba tuszkolta, majd eszméletlenre verte élettársát.

Hőkamerás drónnal támogatott hajnali rajtaütést szervezett a rendőrség, mert szökésétől lehetett tartani. A budapesti rendőrök körbekerítették a gyáli házat, ahol a férfi bujkált.

A gyanú szerint R. Csaba szeptember 8-án testvére autójával elment élettársa X. kerületi lakásához, hogy visszaadja a nőtől egy nappal korábban - egy veszekedés során - elvett telefonját és lakáskulcsát. Ezután azonban megfenyegette, majd hajánál fogva berángatta a kocsiba, ahol kb. 50-szer ököllel ütötte élettársa fejét, arcát, és fojtogatta is. A nő az ütésektől kis időre elvesztette az eszméletét, majd mikor magához tért, kiugrott a járműből és elmenekült.

A nyomozók nem sokkal később információt szereztek a férfi tartózkodási helyéről, elfogására szervezték a videón látható akciót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.