Bűnügy

Otthonukban csaptak le a drogdíler párra a rendőrök - videó

Egy nőt és társát vették őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

2020.09.12 15:23ma.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kóros szenvedélykeltés vétség megalapozott gyanúja miatt S. L. 49 éves, továbbá kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt R. Á. 28 éves salgótarjáni lakos ellen.

Az ügy adatai alapján a nő és a férfi 2020 júniusától szeptember 10-ig lakóhelyükön összesen hat férfi, valamint egy fiatalkorú részére adtak át anyagi ellenszolgáltatás ellenében előre becsomagolt, fehér színű, porszerű, illetve kristályos állagú kábítószergyanús anyagot. Az eljárás során lefoglalt alufóliába csomagolt szerek az előzetes szakértői vélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

A rendőrök a nőt és a férfit 2020. szeptember 11-én otthonukban elfogták, majd a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, továbbá letartóztatásukra előterjesztést tesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.