Közlekedés

Horrorkaraván az M5-ösön: autószállító tréler vontatta az autószállító trélert - videó

A rendőrök a sofőrökkel szemben helyszíni bírságot szabtak ki és megszüntették a balesetveszélyes állapotot.

2020.08.07 15:05ma.hu

Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád megyei szakaszán.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. augusztus 5-én délelőtt, az M5-ös autópálya domaszéki lehajtójánál vezették ki a szerb honosságú járműveket a sztrádáról. A rendőrök azért intézkedtek a sofőrökkel szemben, mert a meghibásodott kisbuszból és trélerből álló járműszerelvényt egy olyan kisteherautó vontatta, ami szintén egy trélert húzott. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a járműveket szabálytalanul, egy rakományrögzítő hevederrel kapcsolta össze a két férfi.

A rendőrök a sofőrökkel szemben helyszíni bírságot szabtak ki és megszüntették a balesetveszélyes állapotot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.