Illegális bevándorlás

Huszonhárom illegális migránst fogtak el Lajosmizsén

Valamennyien szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

2020.08.06 16:33MTI
police.hu

Huszonhárom illegális migránst fogtak el Lajosmizse külterületén a rendőrök csütörtök délután.

A police.hu-ra feltett közlemény szerint lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Lajosmizse külterületén, egy parkoló kamion rakteréből feltehetően illegális migránsokat láttak kiugrani és elszaladni.

A járőrök a jármű közelében feltartóztatták a 23 külföldit. Valamennyien szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés gyanújával büntetőeljárást indított. A kamionsofőr elszámoltatása folyamatban van - olvasható a rendőrség honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.