Keresik

Barna köntösben tűnt el a kórházból egy nő - jelenleg is keresik

A VIII. kerületi rendőrök keresik a 39 éves nőt.

2020.08.04 22:07ma.hu
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/1060/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 39 éves Klausz Éva eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves nő 2020. augusztus 4-én 11 óra 45 perc körül egy budapesti kórházból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Megkérdeztük a rendőrséget, hogy felmerülhet-e koronavírus-fertőzöttség a keresett személynél, még nem válaszoltak.

Klausz Éva körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőkés barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor barna köntöst viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Klausz Évát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.