Bűnügy

Megvertek egy dílert Komáromban, mert nem hatott a szer

A komáromi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták azt a nőt és két társát, akik azért vertek és fenyegettek meg egy helyi lakost, mert a vásárolt kábítószernek nem volt hatása.

2020.07.30 17:16ma.hu
police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat D. Gyöngyi és társai, H. László és K. József komáromi lakosok ellen. A tettesek 2020. július 19-én 19 óra körül Komáromban, egy földútnál a bozótba csalták az egyik ismerősüket. A férfitől korábban tartozás fejében kábítószernek vélt anyagot vettek. A kapott szernek elmondásuk szerint azonban nem volt hatása, így a pénzüket követelve őt megverték. Egy baseball ütővel fenyegették, majd tőle az értéktárgyait elvették azzal a feltétellel, hogy azokat akkor kapja meg, ha a pénzüket visszaadja.

A rendőrök a feljelentést követően azonosították a 26 éves nőt a 29 éves H. Lászlót és a 39 éves K. Józsefet. A három tettes ellen csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Az elkövetőket a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őket őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte, hogy a Komáromi Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.