Bűncselekmény

Lopott tévével a hóna alatt szállt fel a villamosra egy férfi Budapesten - videó

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint a belvárosban ellopott egy tévét, majd kézben vitte végig, szinte az egész városon.

2020.07.21 07:45ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1053/2020. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2020. június 17-én 16 óra 15 perc körül Budapesten a VI. kerületi Liszt Ferenc tér egyik lakásába bement, és ellopott egy televíziót, majd előbb gyalog, később pedig villamoson - kezében a televízióval távozott a helyszínről.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.